
- Stok Durumu: Stokta Yok
- Ürün Kodu: BTK-ADY47405
Ürün Bilgileri
Bu değerli bitki, geleneksel ve modern kullanımlarıyla sofralarımıza lezzet, ruhumuza ise dinginlik katıyor.
kalitesiyle sunulan öğütülmüş adaçayı, çay olarak demlenerek tüketilebileceği gibi, yemeklere ve soslara eşsiz bir aroma vermek için de kullanılabilir.
Özellikle et yemekleri, tavuk ve balıkların marine edilmesinde ve lezzetlendirilmesinde harikalar yaratır.
Ayrıca, boğaz ağrısı ve öksürük gibi durumlarda gargara olarak kullanılmasıyla bilinen adaçayı, rahatlatıcı etkisiyle de tercih edilir.
olarak, doğanın bize sunduğu en taze ve en saf ürünleri sizlere ulaştırmak için titizlikle çalışıyoruz.
Aktar Depo güvencesiyle temin edebileceğiniz bu öğütülmüş adaçayı, tazeliğini uzun süre koruyacak şekilde paketlenmiştir.
Bitkiler kategorisindeki bu özel ürünümüzle, kalitesini her lokmada hissedin.
Adaçayı, hem sağlığınız hem de damak zevkiniz için harika bir tercihtir.
Aktar Depo'nun güvenilirliği ile sunulan bu ürün, doğallıktan vazgeçmeyenler için idealdir.
Ürün iade işlemlerinizi aşağıdaki şekilde yapmalısınız:
Ürünün adresinize teslim tarihinden itibaren 14 gün içinde "Siparişlerim - Sipariş Bilgileri" sayfasından "Ürün İade" butonunu kullanarak başvurusunda bulunarak iade sürecinizi başlatabilirsiniz.
Başvurunuz sonrasında "Hesabım" sayfasında bulunan iade talepleri bölümünden takip edebilirsiniz.
İadenizin kabul edilmesi için, ürünün hasar görmemiş, kullanılmamış ve paket açılmamış olması gerekmektedir.
Daha detaylı bilgi için Yardım sayfasını ziyaret edebilir veya bizi arayabilirsiniz.
Bedel İadesi:
İade işlemi sonuçlandıktan sonra bedel ödemesi kredi kartınıza/banka hesabınıza 14 gün (resmi tatil ve hafta sonları hariç) içinde yapılmaktadır. Ödeme işlemlerinin hesabınıza yansıma süresi bankanıza göre değişkenlik gösterebilir.
Ürün iptal/iadeniz gerçekleştiği durumda, ürün tutarınız tanımladığınız hesabınıza veya kartına geri ödenir.
Kredi Kartı veya Banka Kartı ile tek çekim veya taksitli online ödeme yapabilirsiniz.
3D Secure Güvenli Ödeme













